maanantai 14. huhtikuuta 2008

Ruka sm 50km p 30.3.

Rukalle lähdin hyvillä mielin olihan harjoitukset menneet nappiin, kuten aina kun valmistaudun pääkisoihini! Linja on niin varmaa ettei tarvitse miettiä onko kone vireessä vai ei. Saavuin Rukalle Ruuskas Ilkan ja hänen puolisonsa lomamökkiin lauantaina, joka oli luksus tasoa! Ilkka joutui jättämään pääkilpailunsa väliin koska seura oli unohtanut ilmoittaa miehen kisaan!! Uskomatonta ja todella harmillista, mies valmistautunut paremmin kilpailuun kuin koskaan ja käy näin..
Kävimme perjantaina hiihtämässä 1t30min rennosti kisalatua joka oli mahtava. Keli oli vaan erittäin hankala ja kisapäiväksi samoin luvattu epävarmaa voitelukeliä.
Kisa aamuna olo tuntúi kevyeltä ja teki mieli lähteä juoksemaan! Vaikken juoksekkaan kuin porukan ohi pertsan kisoissa jyrkkiin nousuihin! Suksen sain lopulta hyvään kuntoon luisto oli erittäin hyvä, pito alkumatkasta myös kuin seinääm. Loppu puolella kulunut liisteri hieman teki suksesta hankala hiihtoisen mutta hyvä kokonaisuus suksessa! Kisa kulki juuri kuten olin ajatellut 5km väliajassa 8. tyypillinen kova aloitus. Sitten tasaisesti sijalla 9-10koko matkan 48km väliaikapisteelle asti! Loppupuolella olin nousevassa kurssissa kunnes töskelsin ja katkoin suksen 49km kohdalla! Siinä meni yhdellä suksella potkutellessa arviolta n 1min30sek hukkaan!
No hiihto oli muuten hyvä ja 11tila tuli mutta sija tai kaksi tärväytyi töskeltäessä!
Palkintojen jakoon taas kuten tapana pääkisoissa;) Sitten saunaan ja syömään ja nokka kohti Kuopiota ja seuraavan päivän cyclocross treeniä! Kaksi viikkoa pyöräkauden starttiin!