keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Tallinna gp 180km. Tarto gp 187km. Uci 1.1. Categoria. +rattaralli 125km

Lähdin Suomen teamin mukana viron kiertueelle. Mukana oli vain ammattilaistalleja ja maajoukkueita. Kyseessä on Itä Euroopan suurimmat ja kovimmat maantiekisat. Kelit oli kisan arvon mukaiset n +25-+35c joten suolaa oli kypärässä.
Eka kisassa painoi hieman arkuus koviin tilanteisiin isossa porukassa. Pääjoukon mukana maaliin kirimättä lopussa, hyvä treeni ja kokemusta. Pajari oli 13. Voittaja Erki Putsep.
Tartogp sujui ihan mukavasti, olin viimeinen maaliin päässyt sija 37. 110lähtijää,joten kova kisa oli kyseessä, hienoin reitti ja kisa mitä olen ajanut joka kierroksella oli kaksi jyrkkää nousua ja paljon kiihdytyksiä tarton keskustassa. Marko Leppämäki sijalla 22. ja Paavo Hiltunen sijalla 36. Voittaja janek Tompak.

Rattarallissa oli mukana samat 110huippu ajuria ja joukko muuta ajuria yli 2000 lähtijää. Alussa en taistellut irti pääsystä,joten myöhemmin jouduin nousemaan aina ylemmäs seuraaviin karkuun päässeisiin ryhmiin, kunnosta jäi siten hyvä kuva. Suomalaiset ajoi ihan hyvin. Liias 15. leppämäki 16. Pajari 25. Minä 27. Voittaja janek Tombak.
Kisoista jäi luottamus hyvään kuntoon,paremmalla onnella ja rohkeammalla ajolla kisojen alussa olisi ollut mahdollisuuksia paljon parempaankin,ja sitähän on luvassa;)