maanantai 22. joulukuuta 2008

Lepopäivä. Treeni mennyt kesän tulokset silmissä. Iisalmessa kuitenkin jo vauhtia.

Tänään vuorossa lepo päivä. Eilen räjähdin lenkillä ja sitten kävimme syömässä Teemu Therminator Lemmettylän kanssa. illalla kotona olin täysin voimaton ja heikko ja kuumeessa. Aamulla olinkin jo täysissä voimissa ainakin tuntui siltä. Kuitenkin huilia tämä päivä!
Scorpionin 4 hengen ratateam on tuonut uutta motivaatiota harjoitteluun, 4km takaa-ajossa onkin erittäin kovat tavoitteet tulevaisuudessa. 3muuta ajuria ovat Helsingin seudulta, uutena neuvonantajajani ratatreeneissä toimii Marko Vauhkonen. Tarkoitus on leireillä talven aikana Kööpenhaminassa ja ehkä kisata myös.
Lauantaina oli Iisalmessa 15km p kansalliset ranking kisat, tulos 2. sija. Iisalmen visan sivuilla tulokset. Voittajana Jouni Siltakorpi joka ollut parhaillaan 10. sm 15pertsan kisassa, mutta hieman epätasainen hiihtäjä kuten minä. Kolmas Mikko Mustonen joka yleensä hiihtää varmasti ja tasaisesti 30sakkiin sm kisoissa ja muutenkin tasaisesti. Vauhti oli ihan mukavaa huomioiden että hiihtoharjoitusten toteutus on ollut huonoa kun 400m eestaas latu ei jaksa enää motivoida. Nyt näyttäisi tulevan lunta joten eiköhän se siitä..
Tour de Savo olisi ohjelmassa 26.-29.12 en odota huippuvauhtia kun harjoittelun paino ollut vahvasti pyöräilyssä ja voimassa kesää ajatellen lumitilanteen takia, mutta lähden nauttimaan kisasta mikäli on lunta!