perjantai 16. huhtikuuta 2010

SUPER UUTISIA!

Sipoossa on ensimmäistä kertaa käytössä uusi ajoasentoni, tai sanottakoon koko ajosysteemi! Viime vuodesta on muuttunut kaikki=D Cyclossa tämä oli toki käytössä jo syksyn ja talven sekä rullilla testissä. Tempossa tavoitteena on että ajan vähän hiljempaa kuin viime vuonna=D Huipputason rata ja pyöräilyvalmentaja Vauhkosen Marko totesi että jos nyt ajat lähelle viime kevään vauhtia jo, niin kesällä vauhti tulee olemaan hurjaa. Myös Anssi Lehtinen oli samalla kannalla. Nämä kaverit olisi hyvä saada saman pöydän ääreen keskustelemaan ajotekniikoista ja asennoista ja laittaa snapsilaseja pöytä täyteen=D Ovat nimittäin perehtyneet tekniikoihin ja asentoihin varmasti ja keskustelua syntyisi takuulla! Lemmettylän Teemun siihen voisi myös kutsua koolle. Anssin pojan Jarnon kanssa on käyty jo pari treeniä viikolla ja lienee triatlon kisoissa kesällä helppoa pyöräosuudella, kun pääsee moottoripyörän peesin sijaan mopojen peesiin=D

Tero Pusalle en tee enää tarkkoja ohjelmia, vaan neuvon antoa ja sparrausta ja psyykkausta. Tero ajaa myös tempossakin jo Sipoossa ja oli leirillä sen oloinen että on mahdollisesti paljon kehittynyt viime vuodesta.

Nyt aloitin uuden VAATIVAN valmennusprojektin: Marko Leppämäki! Miten saada kovasta jo menestyneestä erittäin kokeneesta ajurista vielä kovempi? Erikoistavoitteena myöhemmin kesällä on löytää tempovauhtiin kehitystä. Marko kyseli josko aloitetaan tälläinen projekti ja vähän aikaa mietittyäni päätin ruveta hommaan! Marko ei pidä kylmästä lihaksissaan eikä odota vielä huippuvauhtia Sipoossa.
Tempossakin on jo mukana Picarosta usea kuski esim kovat tempokuskit Kejo, Toivanen ja Kangaskokko ja Pusa. Maantiellä nähdään kuinka joukkue toimii ensimmäisessä kisassa ja mitä tapahtuu!